What The FRNK
Nieuw album februari 2020

What The FRNK brengt funky bluesrock en is geformeerd rondom gitarist en zanger Frank Schurgers. Heerlijke grooves en een combinatie van messcherpe gitaarriffs met funky solo’s op Rhodes en Hammond geven de band een herkenbare, eigen sound. What The FRNK speelt naast interpretaties van hun helden als Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, en Eric Clapton ook eigen werk.

 

.boekingen

Frank Schurgers weet met zijn charisma en performance het publiek keer op keer op zijn hand te krijgen. De band startte in 2017 toen Frank na een ommekeer in zijn leven het besluit nam om zich volledig op zijn favoriete muziek te storten. Samen met goede vriend Twan van Hoof op basgitaar, vormde hij de band What the FRNK met Guus van Lankveld op Rhodes en Hammond en Mano van den Beuken op drums. What the Frnk, een lekkere live band voor elk zichzelf respecterende kroeg of festival. 

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV